|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 21:10 | 04.18.2024

Триває відновлення у Гончарівській ТГ

 Об'єкти інфраструктури Гончарівської ТГ зазнали значних руйнувань внаслідок російської агресії, нині їх активно відновлюють.

goncharivskРашисти розбомбили приміщення підстанції екстреної медичної допомоги. Місцева влада вирішила облаштувати підстанцію у двох модульних будинках. Будиночки оснащені всім необхідним для цілодобового чергування співробітників: є електрозабезпечення, опалення, вода, меблі. Після завершення благоустрою території навколо будинків підстанція запрацює. Крім того, завдяки допомозі громадської організації «Інфекційний контроль в Україні» за підтримки PROJECT HOPE відновлено амбулаторію, яка зазнала значних руйнувань. За власні кошти громада облаштувала для ліцею два модульні укриття з вентиляційною системою. В укриттях є обігрівачі, біотуалети, обладнані місця для сидіння, мережа Wi - Fi, також є запаси води та ліків - все необхідне для комфортного та безпечного перебування учнів під час повітряної тривоги. 
Внаслідок російських обстрілів було сильно пошкоджено і будівлю дитячого садочку. Нині за кошти громади проводяться роботи з заміни віконних та дверних блоків, утеплення горища, завершується ремонт покрівлі. Лишається ще великий обсяг внутрішніх робіт. Є сподівання, що ремонтні роботи внутрішніх приміщень дитячого садочку буде здійснено за рахунок резервного фонду державного бюджету.

Схожі матеріали (за тегом)