|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 16:54 | 03.29.2024

Ліквідовують наслідки вторгнення

В області 28 червня тривали першочергові роботи з відновлення пошкодженої інфраструктури.

1a22sВ обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф встановлювали нові вікна та двері. Підрядні організації продовжували замінювати вікна у Чернігівській обласній лікарні, обласному центрі крові та обласній психоневрологічній лікарні.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області здійснює відновлення автошляхів на пріоритетних напрямках руху. Цього дня у роботах було задіяно 129 працівників та 71 одиниця техніки підрядних організацій. Ямковий ремонт гарячим асфальтобетоном проводили на автошляху Р-83 Неданчичі —Ріпки — Городня — Сновськ — Корюківка — Семенівка — Чайкине — Н27. Там відновили 607 кв. метрів покриття. Ще 504 кв. метри відремонтували на одній з ділянок дороги Т-25-19 Холми — Авдіївка — Оболоння.
Робітники продовжували аварійний ремонт асфальтоукладальником на трасах М-02 Кіпті — Глухів — Бачівськ та Р-69 Київ — Вишгород — Десна — Чернігів.
На дорозі Р-68 Талалаївка — Ічня — Тростянець — Сокиринці на під’їзді до Качанівки пневмоструменевим методом відновили 203 кв. метри покриття.
Також аварійний ремонт на площі 203 кв. метри провели на дорозі Т-25-27 Бобровиця — Свидовець — Новий Биків — Ічня.
Ще 203 кв. метри гарячим асфальтобетоном відремонтували на шляху Р-82 Сосниця — Короп — Поліське.
На трасі М-01 Київ — Чернігів дорожники провели аварійний ремонт на площі 165 кв. метрів, продовжували бетонування плит на одному з пошкоджених мостів.
Гарячим асфальтобетоном відновили 166 кв. метрів покриття на шляху Н-28 Чернігів — Городня — Сеньківка.
На дорозі Р-67 Чернігів — Ніжин — Прилуки — Пирятин пневмоструменевим методом відремонтували 80 кв. метрів.

Схожі матеріали (за тегом)