|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 18:19 | 03.28.2024

Прилуки беруть участь у міжнародній програмі

З липня місто Прилуки бере участь у програмі «Соціальні послуги в громадах – планування та реалізація», що впроваджується Представництвом Фонду міжнародної солідарності в Україні для 15 громад Чернігівської області.

1socposДо команди від Прилук, яка успішно пройшла конкурсний відбір, увійшли фахівці Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міської ради, Центру комплексної реабілітації дітей із інвалідністю «Світанок», а також управління праці та соціального захисту населення міської ради.

У рамках реалізації програми учасники пройдуть ряд семінарів і тренінгів в онлайн-форматі за участі польських експертів. Навчально-практичною частиною програми передбачено розробку планів надання соціальних послуг у громадах, опрацювання питань соціальних послуг для осіб похилого віку, проектний менеджмент.

Представництво Фонду міжнародної солідарності в Україні також надає можливість отримання грантової підтримки для соціальних проектів громадам на конкурсній основі.

Схожі матеріали (за тегом)