|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 10:01 | 04.16.2024

Село на Куликівщині - осередок спалаху інфекції

У зв’язку із підтвердженням  чотирьох випадків захворювання село Будище  Куликівського району оголошено осередком спалаху небезпечної інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19.

Про це повідомляє Куликівська селищна рада. «Переконливо просимо дотримуватись карантинних обмежень. Без нагальної потреби просимо утриматися від відвідування даного населеного пункту! Залишайтесь вдома і будьте здорові!», - йдеться у повідомленні.

1budysche

Розпорядженням керівника робіт із ліквідації надзвичайної ситуації в області від 15 травня 2020 року село Будище Куликівського району визнане осередком спалаху небезпечної інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19. Тут підтверджено чотири випадки захворювання на коронавірус.

За останню добу у Чернігівській області додалося ще 11 нових випадків COVID-19 . А саме - Городнянський район (1), Бобровицький район (5), Куликівський район (5). Про це повідомляє Чернігівська ОДА.
Загалом підтверджених діагнозів в області – 107. Одужали вже 32 пацієнти, 6   летальних випадків. 13 хворих перебувають на госпіталізації в лікувальних закладах. 56 знаходяться на амбулаторному лікуванні.
За добу у Чернігівському обласному лабораторному центрі МОЗ України проведено 171 ПЛР-дослідження.

Схожі матеріали (за тегом)