|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 8:35 | 03.29.2024

Переможців у Другій світовій лишилися одиниці, та вони не покинуті нащадками, які борються за Перемогу нової України

За давно встановленою традицією, перед 9 Травня генеральний директор товариства «Земля і воля», Герой України Леонід Яковишин публічно вітає фронтовиків Другої світової війни з Днем Перемоги і посилає до кожного ветерана своїх заступників з букетами квітів і матеріальною підтримкою. Відвідує Леонід Григорович відважних воїнів й особисто.

 DSC07783 1

Квіти, привітання і матеріальна підтримка фронтовику Григорію Свиридову від Героя України Леоніда Яковишина

2 1

Напередодні цьогорічного Дня Перемоги побували вдома у ветеранів Бобровицької громади заступники генерального директора ТОВ «Земля і воля» Віктор Бушура і Галина Приходько. Привезли, як і годиться, букети квітів, святкові листівки-привітання від Леоніда Григоровича і по 10 тисяч гривень допомоги.

DSC07789 1

Не забули про учасника Другої світової війни в.о. міського голови і представник ЗСУ

 

Радо зустрів таку увагу до себе столітній фронтовик з Бобровиці Григорій Йосипович Свиридов. Ще й так співпали, що майже вслід за представниками аграрного товариства до оселі ветерана-довгожителя завітали з привітаннями виконувач обов’язків Бобровицького міського голови Геннадій Іванюк і начальник першого відділу Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрій Миколайович, який від імені начальника обласного територіального центру вручив ветерану-фронтовику Подяку, як тепер можна почути, – «за їхню Перемогу», до якої тепер впевнено наближаються героїчні спадкоємці.

DSC07802 1

Вітання з Днем Перемоги Ганні Федорівні від ТОВ "Земля і воля"

 

У селі Браниця проживає жінка-ветеран Ганна Федорівна Хижняк. З Днем Перемоги її вітали теж представники товариства «Земля і воля», Бобровицької об’єднаної громади та представники Збройних Сил України. До сліз розчулила відважну ветеранку така увага до неї напередодні великого свята.

DSC07811 1

Вітання від Бобровицької громади, Браницького старостату і представника Збройних сил України

 

Вітання, квіти, матеріальна підтримка, подяка від обласного командування будуть передані ветерану Олександру Пантелійовичу Давиденку, що зараз поправляє здоров’я у столиці.

Так, вони ніколи не будуть забуті нащадками, бо є безсмертним символом гордості всіх наступних поколінь.

 

Григорій ОСОВСЬКИЙ

Схожі матеріали (за тегом)