|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 8:29 | 04.19.2024

Троє загиблих на переправі

На переправі через Десну затонувдістали автомобіль, у якому загинуло мати і двоє дітей.

Screenshot 222 січня о 16:40 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Чернігівській області від працівників Національної поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, в результаті якої автомобіль «Опель Корса» з’їхав з понтонної переправи у р. Десна, що на виїзді з Чернігова в бік Количівки, та потонув. В автомобілі перебувало четверо, серед них дві дитини (хлопчики 2010 та 2022 р.н.). Коли автомобіль злетів у воду, чоловік встиг врятуватися. Матір з дітьми залишались у потонулому авто і трагічно загинули.
Для проведення пошукових робіт було сформовано групу, до якої увійшли фахівці водолазного відділення частини піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення, два відділення пожежно-рятувальних підрозділів міста, військовослужбовці 8-го Навчального центру Державної спеціальної служби транспорту та співробітники Національної поліції. Також на місці події працювали психологи ДСНС.
Водолази-піротехніки відшукали на дні водойми автомобіль і закріпили за нього трос. О 20:10 будівельним автокраном потонуле авто з тілами загиблих було піднято на берег.
Триває розслідування. Загалом для проведення робіт залучалося 37 осіб та 10 одиниць техніки, 1 човен від ДСНС - 14 чоловік особового складу та 3 одиниць спеціальної техніки.

Схожі матеріали (за тегом)