|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 20:18 | 04.18.2024

Почесний стяг передано військовим краю

В обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відбулась визначна подія – вручення Почесного стягу. Прапор із рук Героя України, генерал-майора Збройних Сил України, командувача військ оперативного командування «Північ», почесного громадянина Чернігівської області Віктора Ніколюка отримав начальник ТЦК та СП полковник Олег Гончарук.

З початком повномасштабної війни військовослужбовці Чернігівського обласного, районних та об'єднаного міського ТЦК та СП взяли безпосередню участь в обороні Чернігова. У боротьбі за свободу та незалежність загинуло близько тридцяти воїнів. В пам'ять про усіх загиблих присутні вшанували їх подвиг хвилиною мовчання.
Захід приурочено до 4-ї річниці створення Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який був сформований першим в Україні разом із міським та районними територіальними центрами комплектування, тим самим розпочавши реформу військових комісаріатів.
Командири з вітальним словом звернулися до своїх підлеглих, вручили чергові звання й відзначили кращих працівників відомчими нагородами та відзнаками. Керівники області подякувала всім працівникам Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за самовідданість, мужність та професійність і побажали всім стійкості під час несення служби у новому 2023-у році.

1astyag2

Схожі матеріали (за тегом)