|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 8:29 | 03.29.2024

Відкрили рекреаційний пункт «Крупичполе»

Відкриття пункту відбулося у перший день зими на Ічнянщині поблизу села Крупичполе. Розташований він у мальовничому лісовому масиві поблизу траси Ічня – Борзна якраз на лісовому кордоні Ічнянського лісництва ДП «Ніжинське лісове господарство».

1akrupЦей пункт, як і попередні, облаштований усім необхідним для відпочинку і навіть для проведення родинних свят. У зв’язку з тим, що нині відвідувати ліси вкрай небезпечно, бо вони нашпиговані вибуховими пристроями, залишеними російськими агресорами, потреба в таких «острівцях безпеки» зростає.
Тут дбайливо виготовлені справжні лісові меблі – широкі зручні лави та столи. Є місце для приготування їжі, дитячий майданчик, альтанки-бесідки, спеціальні місця для збору сміття, вбиральня. Територія дбайливо обгороджена.
Директор ДП «Ніжинське лісове господарство» Андрій Данько нагадав присутнім про історію ніжинської лісової рекреації:
– Започаткував цю гарну справу у далеких вже вісімдесятих роках минулого століття заслужений працівник сільського господарства України Григорій Берізка. Тож до нас за досвідом з’їжджалися лісівники з усієї України. А цей рекреаційний пункт зроблений за зразком волинських лісівників.
Начальник Чернігівського ОУЛМГ Сергій Аніщенко нагадав, що це вже сімдесят перший рекреаційний пункт в лісах Чернігівщини.
– І ми на цьому не зупинимося, – запевнив він. – Наступний, вже сімдесят другий рекреаційний пункт, відкриватимемо у ДП «Городнянське лісове господарство».

Схожі матеріали (за тегом)