|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 13:53 | 03.28.2024

В неділю "ракетували" північ

В неділю "ракетували" північ. Російські окупанти понад дві години обстрілювали Чернігівщину 26 червня. Внаслідок обстрілу прикордоння області російськими військами знищено сільськогосподарське підприємство.


2706225"Ворог у черговий раз здійснив обстріл території Новгород-Сіверського району, випустивши до трьох десятків мін калібру 120 мм по одному із сільськогосподарських підприємств Семенівської громади. Як наслідок пошкоджені будівлі підприємства, близько десяти одиниць техніки, знищено 500 тон грубих кормів", - повідомили в Новгород-Сіверський РВА.
Обстріл тривав понад дві години. Окупанти майже щодня обстрілюють прикордонну частину Чернігівської області. А 26 червня, ворог в черговий раз здійснив обстріл території Новгород-Сіверсго району Чернігівської області, повідомляють в районній військовій адміністрації. Протягом двох годин росіяни обстрілювали одне із сільськогосподарських підприємств Семенівської громади, при цьому випустили близько трьох десятків мін калібру 120 мм. Як наслідок, пошкоджені будівлі підприємства, близько десяти одиниць техніки, знищено 500 тонн грубих кормів. Також вранці неділі російські завойовники обстріляли із САУ територію біля села Гірськ у Корюківському районі. А вночі російські загарбники  вели артилерійський обстріл по теритрії між селами Леонівка та Галаганівка, які розташовані на території Семенівської територіальної громади Новгород-Сіверського району. У суботу ворог завдав біля 20-ти ракетних ударів по селищу Десна.

Ворог нищить зерно тогорічного врожаю і перешкоджає збору цьогорічного. Внаслідок ворожого обстрілу сьогодні, 26 червня, зруйноване сховище зі зерном та пошкоджена сільськогосподарська техніка. Про це Державна прикордонна служба України повідомляє у телеграмі.
«Ворог нищить зерно тогорічного врожаю і перешкоджає збору цьогорічного. Ангари та техніка аграріїв також зазнали руйнування як від влучання осколків, так і від спричиненої розривами пожежі», – йдеться в повідомленні. У Чернігівській області зафіксували збільшення кількості обстрілів з території Росії. Чернігівщина зазнає вогневих атак з території росії і білолрусії щодня.

Схожі матеріали (за тегом)