|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 22:48 | 03.28.2024

Відкрито ще дві поліцейські станції

В Гончарівській та Іванівській територіальних громадах Чернігівщини розпочали роботу поліцейські станції

gomchpolМинулого тижня начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Володимир Нідзельський відкрив поліцейську станцію у селищі Гончарівське Чернігівського району. Урочисте відкриття поліцейської станції керівник поліції Чернігівщини провів спільно з Гончарівським селищним головою Віталієм Рудником.
У приміщенні поліцейської станції облаштовані робочий кабінет поліцейського та місце для відпочинку. Додаткову увагу приділено можливості приймати відвідувачів з дітьми: виділено спеціальну ігрову зону для малечі. За підтримки місцевої влади поліцейську станцію забезпечили всіма необхідними меблями, сейфом для зберігання документації, оргтехнікою. Створені гідні умови для прийому громадян та комфортної роботи поліції.

ivanpolsУ селі Іванівка Чернігівського району Володимир Нідзельський одразу ж провів у новоствореній станції прийом громадян. Поліцейська станція запрацювала у приміщення Центру надання адміністративних послуг. За підтримки місцевої влади поліцейську станцію забезпечили всіма необхідними меблями і оргтехнікою – для прийому громадян та комфортної роботи поліції.
– Відкриття поліцейської станції стало можливим завдяки цілеспрямованій роботі, взаєморозумінню і співпраці місцевої влади та поліції. Це ще один важливий крок до безпечнішого середовища в Іванівській громаді, обов’язкова умова для участі у проєкті «Поліцейський офіцер громади». Реалізація цього  проєкту передбачає, що мешканці громади зможуть швидко і ефективно вирішувати безпекові питання на місці та отримувати якісні поліцейські послуги, – відзначив Володимир Нідзельський.
Поліцейські станції завжди відкриті для спілкування, консультацій та правової допомоги громадянам.

Схожі матеріали (за тегом)