|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 19:41 | 03.28.2024

В Семенівці поліція викрила водія, який автівкою зніс зупинку

Як повідомив сектор комунікації поліції області, група реагування патрульної поліції ідентифікувала дзеркало заднього виду, що лишилося на місці пригоди, і вийшла на водія-втікача.

Вночі 20 листопада під час патрулювання райцентру Семенівка Чернігівської області група реагування патрульної поліції звернула увагу на зруйновану зупинку громадського транспорту. На елементах конструкції були сліди наїзду автомобіля. Оглянувши місце події, поліцейські знайшли бокове дзеркало заднього виду. Досить швидко правоохоронці встановили, що деталь належить автомобілю «Fiat Doblo».

1avtopr2

Перевіривши місцевих власників таких автівок, поліцейські дуже швидко вийшли на втікача з місця ДТП. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, а його автомобіль мав явні механічні пошкодження. Поліція склала на порушника адмiнiстративнi протоколи за порушення правил дорожнього руху, залишення місця ДТП та керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

1avtopr

Зважаючи на те, що водій не вперше наважується сідати за кермо напідпитку, нічна поїздка обернулася для нього штрафом у 20400 гривень. Наразі автівка перебуває на штрафмайданчику.