|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 11:40 | 03.29.2024

Громада Куликівки відсвяткувала День селища

17 листопада Куликівка відсвяткувала День селища цього ж дня гостинно приймав усіх відвідувачів Михайлівський ярмарок.

1aKulik4

Михайлівський ярмарок, виставка-продаж промислових товарів та продуктів харчування, свято куліша, дитячі розваги, концертна програма за участю творчих колективів, солістів громади та гостей – і це далеко не повний перелік святкових заходів, які пройшли 17 листопада в смт Куликівка з нагоди Дня селища.

1aKulik3

У конкурсі куліша змагалися 5 команд: Куликівської селищної ради, Територіального центру комплектування (військогового комісаріату), Управління освіти, культури, туризму, сім"ї, молоді і спорту, в.о. старост сіл громади, Центру культури і бібіліотеки.

1aKulik5

Професійне жюрі присудило перемогу команді Куликівської селищної ради( суддівство було неупередженим - оцінювали по номерках, не знаючи команди). Після підведення підсумків конкурсу усіх охочих частували кулешем. 240 літрів українського смаколика від 5 команд куховарів розлетілися як гарячі пиріжки за півгодини!

1aKulik7

У Центрі культури відбувся святковий концерт до і Дня селища, і до Дня працівників сільського господарства. Громада вітала куликівців, нагороджувала найактивніших жителів селища, віншувала аграріїв та дякувала за хліб на столі і підтримку соціальної сфери. Вітальні слова з головної сцени громади прозвучали від Куликівського селищного голови Наталії Халімон, помічника народного депутата України Валерія Давиденка Миколи Торбєєва, заступника голови обласної ради Арсена Дідура, першого заступника голови райдержадміністрації Петра Єрка, заступника голови районної ради Юрія Крепосного, депутата обласної ради голови СФГ "Колос" Віктора Труша.

1aKulik11

Під час заходу підбили підсумки конкурсу на кращий благоустрій та нагородили переможців: у номінації "Краща садиба" - Миколу і Оксану Горілих, "Краща установа" - залізничну станцію ім. Б.Олійника, "Краще приватне підприємство" - Гастроном "Льонок" (ФОП Мартинюк Є.П.). Нагородили учасників благоустрою урочища Баранове та Журавки. Після концерту для малих куликівців показували лялькову виставу, від Чернігівського лялькового театру.

1aKulik12

Також у День селища в Куликівці відкрився новий супермаркет "Наш край". Комфортне приміщення з великим асортиментом товарів ледь вмістило усіх охочих придбати щось у перший день. Покупці, які здійснили покупку на суму від 150 грн, взяли участь у розграші призів. Щасливчики отримали продуктові набори, а троє покупців - головні призи: Олег Оніщук - блендер, Лариса Антончик - мультиварку та Олена Левківська - пилосос.

1aKulik6

Рукотворні шедеври від Алеї майстрів. Подарунок селищу - нова гойдалка від підприємця Володимира Мурашка.

1aKulik9

Святковий концерт до Дня селища та Дня працівників сільського господарства. Музичне вітання від народного аматорського хорового колективу "Льонок".

1aKulik8

Фінал святкового концерту до Дня селища та Дня працівників сільського господарства. Прем"єра рокового хіта "Куликівка" - подарунок селищу від ВІА "Спектр".

1aKulik10

Джерело: Куликівська селищна рада