|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 1:41 | 04.19.2024

З Днем працівників сільського господарства!

Шановні працівники сільського господарства Придеснянського краю! Дорогі працелюби рідного товариства «Земля і воля»!

11newYakПізня осінь – традиційна пора завершення сільськогосподарських робіт, а ще на цей час припадає професійне свято аграріїв. Це насамперед визнання звитяжної хліборобської праці на благо країни і людей, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хліба!  Завдяки працелюбності, мудрості, досвідченості трударів живе наша українська нива. Щиро вдячний Вам за любов до землі, терпіння і витримку. Висловлюю слова подяки нашим агрономам, механізаторам, комбайнерам, трактористам і звісно ж – орендодавцям, які довірили свою землю ТОВ «Земля і воля».
День працівника сільського господарства – це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і думками, у селі і в місті щоденно долучається до важливих аграрних справ. Це день, коли ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну. Ваша праця свята і благородна, вона безперервна, як саме життя. Один урожай в коморі, в засіках, а наступний вже стелиться зеленими рунами, першими паростками осінньої озимини, уже чекає сонця, вологи, людського догляду.
Тож прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

zisvatom
Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ниви, хай втілюються в життя всі плани, задуми та сподівання на благо рідного краю та піднесення добробуту всього українського народу. Нехай осінь дарує Вам щедрі плоди праці, принесе в кожну родину мир і спокій, достаток і людське щастя. Нехай обходять природні стихії, а Ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

Щастя Вам, усмішок, щедрої долі,
Серце хай гріє людська доброта,
Втоми не знайте ні в чому й ніколи
І будьте здорові на довгі літа!


З повагою Герой України,
генеральний директор ТОВ «Земля і воля» Леонід Яковишин

 

Схожі матеріали (за тегом)