|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 17:48 | 03.29.2024

Гумопомога теробороні на 3 мільйони гривень

У четвер Чернігівська ОВА передала регіональному управлінню сил територіальної оборони "Північ" гуманітарну допомогу на три мільйони гривень. Зокрема передали оргтехніку, обігрівачі та будівельні інструменти.

gumdop23Це частина допомоги, яка закуповується і передається в рамках обласної програми, затвердженої обласною радою по підтримці територіальної оборони. Передано матеріальних цінностей на понад три мільйони гривень. На цей і на наступний рік заплановано фінансування на рівні 140 мільйонів.
Начальник регіонального управління сил територіальної оборони “Північ” Юрій Колесніченко зазначає, що всі ці інструменти одразу підуть в роботу, адже зараз триває облаштування будівель для потреб тероборони. В першу чергу це стосується будівель, ремонтних робіт, дахів, вікон, дверей, будматеріали, зараз передається оргтехніка та інструмент який необхідний, для того, щоб продовжувати облаштовувати певним чином не тільки робочі кабінети, а й певний побут тероборонівців. За словами начальника Чернігівської ОВА Чауса, виділялися кошти й на ремонтні роботи в приміщеннях. Також шили зимову форму для тероборони на 24 мільйони гривень. Пошиття форми йшло саме через місцеві підприємства - форму для нашої ТРО шиє саме місцевий бізнес.

Схожі матеріали (за тегом)