|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 20:26 | 03.28.2024

Молодь вірить в ЗСУ!

Напередодні Дня Збройних Сил України у Чернігівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки підбили підсумки другого Чернігівського обласного відкритого конкурсу патріотичних аматорських відеороликів «Молодь! Армія! Країна!».

Незважаючи на те, що в Україні триває повномасштабна війна, цього року у конкурсі взяло участь близько 2000 дітей з Чернігівщини, які створили понад 160 відеороликів, присвячених українським Захисникам. У своїх відеоматеріалах діти висловили вдячність та підтримку їхній мужній боротьбі за свободу та незалежність України.

«Ми продовжили цю традицію і цього року, під час дії воєнного стану, для того, щоб кожен житель нашої області, насамперед молодь, могла показати своє ставлення до цієї війни, до Збройних Сил України, – начальник Чернігівського ОТЦК та СП, полковник Олег Гончарук. – І ми вкотре всьому світу доводимо, що перемога буде за нами, адже ми віримо в ЗСУ, віримо в наших громадян і кожного, хто у перші дні повномасштабної війни взяв до рук зброю і став на захист Батьківщини».

1aa1nag

Нагородження переможців

 

У цьому конкурсі брала участь молодь віком до 25 років, учні шкіл та інших навчальних закладів із всієї області.

Протягом декількох місяців конкурсанти змагалися між собою у трьох номінаціях. Всі відеороботи виклали на Facebook-сторінці Обласного територіального центру, де кожен охочий міг проголосувати.

Тож за результатами голосування і думкою журі у номінації «З Україною в серці!» 1 місце посіла Олександра Єресько, членкиня Рою Ніжинської гімназії №1 «Вогнем і мечем», 2 місце – Дмитро Дрожжа, учень Городнянського ліцею №2, 3 місце – Валерія Мазун, ліцеїстка Чернігівського ліцею з ПВФП.

У номінації «Армія з народом! Народ зі своїм військом!» 1 місце зайняв Вадим Ничик з Ічнянщини, 2 місце – учнівський колектив 11-Д класу Чернігівського ліцею № 22, 3 місце – Оксана Желдак, ліцеїстка Чернігівського ліцею з ПВФП.

1aa1nag2

Призерка глядацьких симпатій Софія Огреніч

 

У номінації «Вірю в ЗСУ – наближаю Перемогу!» 1 місце – у колективу Клубу «Пам'ять» Чернігівського колегіуму № 11, 2 місце – Вікторія Страх, студентка першого курсу правового відділення відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж економіки і технологій Національного університету «Чернігівська політехніка», 3 місце – Єлизавета Дерев’янко, учениця 11-го класу Прилуцької гімназії № 5.

Також за рішенням конкурсної комісії приз глядацьких симпатій отримала учениця Чернігівського ліцею №15 Софія Огреніч, яка підкорила серця користувачів Фейсбуку своїм співом.

Переможці, окрім дипломів, отримали цінні подарунки: повербанки, мобільні телефони, колонки, планшети, ноутбуки, книжки.

 

Марія ПУЧИНЕЦЬ

Схожі матеріали (за тегом)