|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 11:19 | 04.19.2024

Сотню авто повернули власникам

Оперативники Чернігівського районного управління поліції встановили місцезнаходження близько 100 автівок, які були викрадені з початку повномасштабного вторгнення росії. Автомобілі повернули власникам.

avtuxiЗ моменту повномасштабного ворожого вторгнення в Україну громадяни практично щодня звертаються до підрозділів Чернігівського районного управління поліції із заявами про викрадення транспортних засобів.
Поліцейські відділу кримінальної поліції Чернігівського райуправління належним чином відпрацьовують кожне таке повідомлення. Задля розкриття злочинів та встановленню місця перебування викрадених автомобілів правоохоронці переглядають сотні записів з камер відеоспостереження, в тому числі і тих, що належать до системи «Безпечне місто». Опитують свідків та очевидців правопорушень, перевіряють підобліковий контингент, раніше судимий за аналогічні злочини. Лише впродовж перших трьох тижнів травня поліцейські розшукали та повернули власникам майже 100 автомобілів. Серед них — і приватні автівки, і службові автомобілі, що перебувають у власності підприємств. За чотирма кримінальними провадженнями правопорушникам повідомлено про підозру за частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За скоєне зловмисникам загрожує до 5 років позбавлення волі.

Схожі матеріали (за тегом)