|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 16:18 | 03.29.2024

Наркота поштою

У Чернігові поліцейські припинили протиправну діяльність чоловіка, який збував психотропні речовини

1aminki22Співробітники Чернігівського райуправління поліції та регіонального Управління боротьби з наркозлочинністю викрили 25-річного мешканця Чернігова, який розповсюджував психотропні речовини через кур'єрську службу. Біля одного з поштових відділень під час поверхневого огляду поліція виявила та вилучила у громадянина 6 поліетиленових зіп-пакетів з порошкоподібною речовиною схожою на амфетамін, солі альфа-PVP та пігулки ЛСД. Вилучені речовини направлені на проведення експертних досліджень.
Підозрюваний пояснив поліцейським, що замовляв пакунки з "психотропами" в одному з месенджерів в Інтернеті для фасування та продажу.
Під час невідкладного обшуку в оселі чернігівця поліція виявила 7 зіп-пакетів з порошкоподібною речовиною, а також засоби для фасування наркотиків та ваги.
Поліція під процесуальним керівництвом прокуратури готує зловмиснику повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такі дії караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Схожі матеріали (за тегом)