|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 21:50 | 03.28.2024

Електрочайник поїхав у Горбове

Людмила Сокол із села Горбове Чернігівського району вже понад два роки передплачує обласну газету «Чернігівщина: новини і оголошення». Цьогоріч жінка вирішила взяти участь у щотижневому розіграші призів для передплатників та отримала від редакції чудовий електрочайник, який точно згодиться у господарстві для кожної господині.

ludsokolЛюдмила Анатоліївна розповіла, що кожного тижня з задоволенням читає газету «Чернігівщина». Їй подобається те, що в своїх матеріалах журналісти відстоюють справедливість, захищають права звичайних людей. Також любить пані Людмила і розповіді про талановитих земляків. Радіє, коли знаходить новини і про своє село. Особливо цінує рецепти на останній сторінці газети. Дуже часто готує за ними, а деякі навіть вирізає і зберігає. А цього року закривала абрикосове варення саме за рецептом «Чернігівщини».

Людмила Сокол народилася і виросла в Горбовому. Закінчила місцеву школу, потім чернігівський технікум. Після навчання жінка повернулася в рідне село, вийшла заміж і народила доньку.

Працювала спочатку продавчинею, потім декілька років – у сусідніх Виблях на фермі. Туди щоденно возив автобус. До речі, саме працюючи на фермі пані Людмила відкрила для себе плетіння з ниток. Колега навчила її плести сумки.

«Коли працювала у Виблях, одна жіночка навчила мене плести сумки з капронових ниток, – розповідає Людмила Анатоліївна. – І це захоплення довго мене не відпускало. Я плела, як тільки з’являлася вільна хвилинка. Плела сумки собі, родичам, знайомим».

Останні десять років Людмила Анатоліївна працює техпрацівницею в сільській раді. Після того, як Горбове увійшло в Куликівську громаду, посада пані Людмили трохи змінилася – вона стала працювати в комунальній службі при Горбівському старостаті. Роботи у жінки вистачає щоденно. Адже в її обв’язки входить не лише прибирання в приміщенні старостату, але й прибирання на вулиці. Всі квітники, клумби жінка приводить до ладу. Робота, звичайно, нелегка, та пані Людмила каже, що вже звикла.

Ми вітаємо нашу читачку з виграшем, а всім іншим нагадуємо, що розіграші призів продовжуються. Передплачуйте газету «Чернігівщина: новини і оголошення» на півроку або на рік та надсилайте копію квитанції до редакції. Хтозна, можливо, саме ви станете наступним щасливчиком!

 

Марія ПУЧИНЕЦЬ

Схожі матеріали (за тегом)