|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 0:46 | 03.29.2024

Сучасний ЦНАП відкрили у Плисках

Відтепер жителі Плисківської сільської громади мають змогу отримати якісні послуги в сучасному Центрі надання адміністративних послуг. Днями відбулася церемонія відкриття закладу.

cnappliskiНадання якісних адміністративних послуг у комфортних умовах – це один з критеріїв успіху реформи децентралізації. Центр надання адміністративних послуг покращить життя мешканців громади, наближаючи органи влади до потреб громадськості та роблячи систему надання адміністративних послуг прозорою, доступною та сервісно-орієнтованою.
 В рамках проєкту «Підтримка реформи децентралізації в Україні»  влітку 2019 року Плисківська сільська рада взяла участь конкурсі Програми "U-LEAD з Європою" в напрямку модернізації ЦНАПів і стала фіналістом. В результаті громада отримала підтримку від Програми. Сільська рада отримала фінансову допомогу у придбанні для ЦНАПу сучасного обладнання, меблів. Крім того, було організовано навчання спеціалістів з надання адміністративних послуг. За рахунок коштів сільського бюджету здійснені ремонтно-будівельні роботи у приміщенні сільської ради та під’єднано мережу інтернет. Мешканці громади зможуть отримувати більше 180 видів адміністративних послуг в форматі «єдиного вікна» без черг та візитів до кабінетів.

Схожі матеріали (за тегом)