|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 8:57 | 04.18.2024

Третя сесія Бобровицької міськради

24 грудня відбулося засідання третьої сесії Бобровицької міської ради восьмого скликання під головуванням міського голови Тетяни Ковчежнюк.

1abobrsesНа засіданні були присутні 17 депутатів міської ради восьмого скликання з 26 обраних. Розглянуто 64 питання порядку денного, основними з них були: затвердження актів приймання-передачі установ культури та їх майна, об’єктів спільної власності  територіальних громад міста, сіл Бобровицького району та їх майна, зміна засновників, найменування  Бобровицького районного будинку культури, районного історико-краєзнавчого музею та затвердження їх Статутів, зміна засновника Пісківського історико-меморіального музею П.Г.Тичини, Бобровицької школи мистецтв та їх Статутів у новій редакції, структура та штати апарату і виконавчих органів міської ради, фінансового управління, відділу культури та туризму, відділу освіти. Також внесено зміни до ряду міських Програм.

Про бюджет Бобровицької міської об'єднаної територіальної громади на 2021 рік, розміщення тимчасових вільних коштів бюджету Бобровицької міської територіальної громади на вкладних (депозитних) рахунках у банках, у 2021 році, внесення змін до рішення міської ради «Про бюджет Бобровицької міської об'єднаної територіальної громади на 2020 рік» та перенесення залишків коштів бюджету Бобровицької міської об’єднаної міської громади доповідала начальник фінансового управління міської ради Вікторія Грабова. Яка зазначила, що доходи бюджету міської територіальної громади у сумі 233 262 400 гривень, в тому числі доходи загального фонду бюджету міської територіальної громади 230 595 400 гривень, доходи спеціального фонду бюджету міської територіальної громади 2 667 000 гривень згідно з додатком 1 до цього рішення. Видатки бюджету міської територіальної громади у сумі 233 062 400 гривень, в тому числі видатки загального фонду бюджету міської територіальної громади 229 995 400 гривень, видатки спеціального фонду бюджету міської територіальної громади 3 067 000 гривень згідно з додатком 3 до цього рішення.

Також було розглянуто блок земельних питань, з них три рішення перенесено на розгляд чергової сесії. Попередньо, на засіданнях постійних депутатських комісій було розглянуто всі питання порядку денного.

Схожі матеріали (за тегом)