|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 0:41 | 04.19.2024

Сесію облради перенесли на 28 грудня

Сьогодні для участі у другому позачерговому пленарному засіданні обласного органу представницької влади восьмого скликання зареєструвався 31 депутат із 64 народних обранців.

Однак цієї кількості депутатів, як зазначила голова обласної ради Олена Дмитренко, недостатньо для прийняття рішень, які внесені до порядку денного сесії. Очільниця наголосила, що негайно підпише розпорядження про перенесення дати нинішнього пленарного засідання на 28 грудня поточного року.

12sesionПринагідно вона подякувала тим народним обранцям Придесення, які відповідально поставилися до своєї місії, прибули цього дня до обласної ради, зареєструвалися і були готові до прийняття важливих рішень, аби виконати депутатський обов'язок перед своїми виборцями, та вибачилась за те, що частина їх колег цього не зробила.
Також Олена Дмитренко запросила до слова голову обласної держадміністрації Анну Коваленко, яка наголосила, що намічена на сьогодні позачергова сесія вкрай важлива для всіх жителів Чернігівщини, адже в її порядок денний були включені понад два десятки важливих галузевих обласних програм, виконання яких сприятиме підвищенню добробуту людей. Очільниця ОДА закликала народних обранців пам'ятати про депутатський обов'язок, дисципліну та відповідальність перед виборцями, які висловили їм високу довіру. Промовиця, в тому числі, запросила всіх до співпраці, зазначивши, що органи місцевого самоврядування та виконавчої влади повинні бути націлені на успішні результати в роботі на благо області і держави.
12sesion2На завершення голова обласної ради Олена Дмитренко запросила всіх – присутніх і відсутніх – народних обранців прибути 28 грудня на сесію та виконати депутатський обов'язок та виправдати довіру жителів Сіверської громади, які їх обрали, прийнявши всі важливі для соціально-економічного розвитку Придесення галузеві програми і рішення, головним серед яких буде напрацьований до зазначеної дати бюджет області на наступний 2021 рік.
Цього ж дня депутати сформованих постійних комісій розглянули питання порядку денного другої (позачергової) сесії обласної ради восьмого скликання. З проєктами рішень народних обранців Придесення ознайомили розробники документів. В їх числі Регламент Чернігівської обласної ради восьмого скликання, звіт про виконання обласного бюджету області за 9 місяців 2020 року, низка обласних галузевих програм та інші важливі питання. Запропонований перелік питаннь порядку денного був рекомендований профільними комісіями на розгляд пленарного засідання.

Схожі матеріали (за тегом)