|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 17:45 | 03.29.2024

«Десна» розгромила «Колос»

Чернігівська «Десна» з самого початку зустрічі не залишила жодних шансів «Колосу».

Вже на 9 хвилині Будковський головою відреагував на пас Кузика – і м’яч затріпотів у воротах суперників. А далі Кузик, який став героєм усього матчу, прорвався лівим флангом і пробив – шкіряна куля влучила в гравця «Колоса», але м’яч одразу ж потрапив до нашого Фаворова і той не схибив. Втім, Кузик на цьому не заспокоївся і його просто неможливо було зупинити! Тобто зупинили, проте недозволеним прийомом… Пенальті чітко реалізував Фаворов. Рахунок став наразі розгромним – 3:0.

Втім, футболісти «Колоса» спромоглися лише на єдиний гол престижу. А ось гравці «Десни» безперервно атакували і «відвантажили» ще два голи у ворота суперників: Старенький влучно пробив після прострілу Філіппова, а Тотовицький відзначився потужним прямим ударом із кутового. Отже, 5:1 – блискуча перемога «Десни»!

Київське «Динамо» наразі нічого не змогло протиставити «Шахтарю» (2:3), а луганська «Зоря», попри всі свої старання, раптом втратила перемогу в матчі з «Олександрією», зігравши внічию (2:2). Таким чином, «Десна» та «Динамо» тепер ділять друге-третє місця, набравши однакову кількість очок, і лише на одне очко відстає «Зоря», перебуваючи на четвертому місці.

У наступному турі «Десна» прийматиме «Шахтар», «Колос» гратиме із «Зорею», а «Олександрія» змагатиметься з київським «Динамо».

 

Сергій КВІТНИЦЬКИЙ

Схожі матеріали (за тегом)