|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 16:41 | 03.29.2024

Півроку гауптвахти фельдшеру за наркоту

За торгівлю канабісом засудили фельдшера військової частини

1ferdh25 травня Деснянським районним судом м. Чернігова за публічного обвинувачення військової прокуратури Чернігівського гарнізону Центрального регіону України завершено судовий розгляд за обвинуваченням старшого сержанта ЗСУ, фельдшера медичного пункту однієї з військових частин, дислокованої на Чернігівщині, - інформують у прокуратурі.

У повідомленні зазначено, що вказаний медичний працівник військової частини у березні 2020 неодноразово здійснював купівлю і продаж із корисливих мотивів цивільній особі в м. Чернігові особливо небезпечного наркотичного засобу - канабісу. 03.03.2020 під час останньої оборудки зловмисника затримали слідчі ГУНП Чернігівської області за процесуального керівництва військової прокуратури Чернігівського гарнізону.

У ході санкціонованого судом обшуку, проведеного за місцем мешкання затриманого військовослужбовця, виявлено інші наркотичні засоби та предмети, спеціально пристосовані для вживання наркотиків.

Суд узяв до уваги докази військової прокуратури та визнав обвинуваченого винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України. Фельдшера-наркоторгівця засуджено до 6 місяців арешту з утриманням на гауптвахті Чернігівського зонального відділу ВСП.

Схожі матеріали (за тегом)