|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 12:27 | 03.29.2024

12 травня - 23-тя сесія обласної ради

Відповідно до статей 46, 47, 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Чернігівської обласної ради сьомого скликання, голова обласної ради Ігор Вдовенко підписав розпорядження "Про скликання двадцять третьої сесії обласної ради сьомого скликання".

Пленарне засідання двадцять третьої сесії обласної ради відбудеться 12 травня 2020 року об 11 годині в залі засідань обласної ради.

На розгляд сесії вносяться питання:

- Про звіт про виконання обласного бюджету Чернігівської області за 2019 рік.

- Про затвердження звітів про результати моніторингу та з оцінки результативності виконання Стратегії сталого розвитку Чернігівської області на період до 2020 року та Плану заходів з її реалізації за 2019 рік.

- Про Програму забезпечення житлом учасників антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил та членів їх сімей, внутрішньо переміщених осіб у Чернігівській області на 2020-2022 роки.

- Інші питання.

Засідання постійних комісій обласної ради будуть проведені цього ж дня о 8 годині в закріплених за ними кабінетах обласної ради.

Засідання президії обласної ради відбудеться о 9 годині 30 хвилин в конференц-залі обласної ради.

Засідання постійних комісій, президії та пленарне засідання  двадцять третьої сесії обласної ради проводятьсяв режимі обмеженого доступу за участю депутатів обласної ради та окремо визначених відповідальних посадових осіб.

Схожі матеріали (за тегом)