|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 19:57 | 03.28.2024

Коропську РДА очолив Василь Жук

Голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко представив активу Коропського району нового голову райдержадміністрації – Василя Жука. Відповідне розпорядження про його призначення підписав Президент України Володимир Зеленський.

koroprdaАндрій Прокопенко привітав новопризначеного очільника РДА, побажав успіхів на новій відповідальній посаді та висловив переконання, що професійний та життєвий досвід Василя Жука дозволять ефективно розвивати довірений йому район. З боку облдержадміністрації він завжди може розраховувати на підтримку.

Голова ОДА, озвучивши першочергові завдання для нового керівника, зробив акцент на необхідності розвивати місцеву інфраструктуру. Для цього необхідно використовувати різні можливості, в тому числі подавати проєкти на ДФРР, залучати інвестиції. Під постійною увагою має бути покращення якості життя людей, надання доступних адміністративних та соціальних послуг, якісне медобслуговування та освітні послуги. Влада має бути відкритою і прозорою, орієнтованою для вирішення питань жителів району.

Довідково.

Василь Жук, 1968 року народження, розпочав трудову діяльність в 1992 році вчителем української мови та літератури Коропської середньої загальноосвітньої школи. З 2001 по 2005 рік працював на різних посадах у відділі організаційно-кадрової роботи апарату Коропської райдержадміністрації. З 2006 Василь Жук – директор радіоорганізації «Коропське районне радіомовлення» Коропської районної ради, з 2010 по 2017 – технічний директор КП «Радіорганізація «Коропське районне радіомовлення – Короп ФМ» Коропської районної ради. Останнім часом працював консультантом-помічником народного депутата Максима Зуєва.

Схожі матеріали (за тегом)