|  Архів Газети Чернігівщина архів газети | 4:40 | 03.29.2024

Золоті трофеї стрільців

Наші стрільці виграли чотири золоті медалі на престижному турнірі у Німеччині. Збірна України з кульової стрільби посіла третє командне місце на великому міжнародному турнірі H&N Cup 2020 в Мюнхені. При цьому наші стрільці здобули найбільше золотих медалей.

1akostevichНайвагоміший внесок у здобуття золотих трофеїв зробили Олена Костевич і Олег Омельчук. Олена Костевич виграла золото в стрільбі з пістолета з 10 метрів, вибивши 234,4 бала. Срібло дісталося китаянці Ван Цянь, а бронза - росіянці Віталіні Бацарашкіній. Олег Омельчук став переможцем у стрільбі з пістолета з 10 метрів, вибивши 244,8 очка. Срібло дісталося Крістіану Райтцу, а бронза - монголові Даваахуу Енхтайвану. Також він став бронзовим призером в цьому ж виді, але в інший день. Золото дісталося сербу Даміру Мікечу, а срібло - росіянину Артему Черноусову.

Також Олег Омельчук і Олена Костевич перемогли в змаганнях змішаних команд в стрільбі з пістолета з 10 метрів. У фінальному поєдинку українці перевершили китайський дует Ван Цянь / Пан Вей. Нарешті, Сергій Куліш переміг у стрільбі з пневматичної гвинтівки з 10 м. Срібна медаль дісталася сербу Мілутіну Стефановичу, а бронзова - угорцю Мартону Кленчнеру.

1akostevich2

Схожі матеріали (за тегом)